Eco

100% eco & ambachtelijk,

Eden House houdt van ‘puur natuur’.
Wij hebben ons verkoophoekje ingericht met de 100% eco producten van Amazona.
Deze exclusieve producten zijn ontwikkeld vanuit de filosofie van ‘Healing Environment’ waarbij men ervan uit gaat dat kleur en materialen op het onderbewustzijn werken.
Ze bestaan uit hoogwaardige, minerale grondstoffen en natuurlijke pigmenten.
De krijtverf is verkrijgbaar in 20 mooie kleuren en is geschikt voor muren, meubeltjes en accessoires.
De Amazona productenlijn bestaat verder uit: 6 verschillende kleuren colour wax, kalkwas, transparante kwaliteitsboenwas, 100% eco ontvetter & vernis. 
In combinatie met de colour wax, kalkwas en transparante was kan de krijtverf heel goed gebruikt worden voor het restylen van oude meubeltjes.

Het prachtig resultaat van ons gerenoveerd eetkamermeubilair. Maar ook de service, de correctheid, de vriendelijkheid & de voornaamheid waarmee je met jouw klanten omgaat! Dit verdient een pluim op jouw hoed! (Familie Vroman - Van Cauwenberth, Tielt)
Langs deze weg willen we je bedanken voor het puike werk, de vriendelijkheid, de stiptheid en de correcte afhandeling. Wij zijn zeer tevreden en zullen niet nalaten volmondig reclame te maken. (Familie M. Decuypere, Vichte)
Wij zijn uiterst tevreden van onze gerenoveerde eiken tafel. Je hebt een professionele, creatieve aanpak en vraagt een eerlijke prijs. Op gebied van samenwerking verdien je meerdere pluimen. Nogmaals bedankt Line! (Familie Vande Rivière, Zulte)
Naast het kleuradvies voor ons nieuw interieur, gaven wij Line ‘carte blanche’ voor de renovatie van onze staande klok met een voor ons emotionele waarde. Het resultaat is een voortreffelijk geslaagde realisatie! (Familie Reynaert, Heestert)
De workshop was top! Perfecte lesgeefster, heel gezellig, veel bijgeleerd! Het is plezant om creatief bezig te zijn, en tijdens de workshop kregen we daar alle ruimte toe. Je gaf ons goede uitleg en een grapje hier en daar maakte het af! (Emmy Ottevaere, Kortrijk)
In 2013 hebben jullie onze stoelen gerenoveerd, prachtig afgewerkt en in een korte periode afgeleverd. In de toekomst zullen we terug met jullie samenwerken. Alvast verder nog veel succes! (Familie Marc Christiaens- D'Huyvetter, Vichte)
Ik wil je graag bedanken voor het prachtig renovatiewerk van mijn meubilair. Het is met zeer veel zorg uitgevoerd, een groot en geduldig zwaar werk. Ik kreeg al veel positieve reacties op jouw werk. Alles voelt lichter en rustiger... Bedankt! (Kathleen Goutsmet, Waregem)
De workshop bij Line was een fantastische ervaring in een gezellige sfeer. Ze is een fijne lesgeefster en kan alles zeer goed uitleggen. Hopelijk worden er nog meer workshops georganiseerd! (Anita Beernaert, Zwevezele)
Line tovert met meubelen door ze een nieuw leven te geven! (Familie Vandevoorde, Oeselgem)