Meubelrenovatie

Renoveren in stijl met de grootste zorg & kwaliteit,

Wij streven naar een mooie en natuurlijke uitstraling.  Met respect voor de geschiedenis van het meubel en de re-integratie ervan in uw interieur of exterieur.
Authenticiteit en vernieuwing vormen belangrijke begrippen in onze werkvisie.  Enerzijds blazen we oude (verf)technieken nieuw leven in.  Anderzijds blijven we op de hoogte van nieuwe decoratieve technieken, producten, en (kleuren)trends. 
Wij maken gebruik van natuurlijke en watergedragen producten. 
Ook kunt u bij Eden House terecht voor het herstofferen, riet- en biesvlechtwerk (op ambachtelijke wijze), algemene & specifieke restauraties, en het renoveren van accessoires (lusters, kaders enz…).

Er kan geopteerd worden om het werkstuk vooraf te parelstralen.  Dit is een optimale voorbereiding in het renovatieproces.  Bij het parelstralen wordt er onder lage luchtdruk een stroom van schurende korrels (glasparels) op het werkstuk geblazen.  Deze korrels verwijderen op zachte wijze oude lagen vernis, boenwas, enz. van vast & los meubilair uit diverse houtsoorten.
Wij beogen een fijn resultaat.  Het hout wordt in geen geval kapot gestraald!  Na het stralen schuren wij het hout steeds fijn.  Zo wordt het hout mooi, egaal, en zuiver gemaakt voor de afwerking.  Grote en kleine renovatiewerken voeren wij uit op verplaatsing en in ons atelier.

Het prachtig resultaat van ons gerenoveerd eetkamermeubilair. Maar ook de service, de correctheid, de vriendelijkheid & de voornaamheid waarmee je met jouw klanten omgaat! Dit verdient een pluim op jouw hoed! (Familie Vroman - Van Cauwenberth, Tielt)
Langs deze weg willen we je bedanken voor het puike werk, de vriendelijkheid, de stiptheid en de correcte afhandeling. Wij zijn zeer tevreden en zullen niet nalaten volmondig reclame te maken. (Familie M. Decuypere, Vichte)
Wij zijn uiterst tevreden van onze gerenoveerde eiken tafel. Je hebt een professionele, creatieve aanpak en vraagt een eerlijke prijs. Op gebied van samenwerking verdien je meerdere pluimen. Nogmaals bedankt Line! (Familie Vande Rivière, Zulte)
Naast het kleuradvies voor ons nieuw interieur, gaven wij Line ‘carte blanche’ voor de renovatie van onze staande klok met een voor ons emotionele waarde. Het resultaat is een voortreffelijk geslaagde realisatie! (Familie Reynaert, Heestert)
De workshop was top! Perfecte lesgeefster, heel gezellig, veel bijgeleerd! Het is plezant om creatief bezig te zijn, en tijdens de workshop kregen we daar alle ruimte toe. Je gaf ons goede uitleg en een grapje hier en daar maakte het af! (Emmy Ottevaere, Kortrijk)
In 2013 hebben jullie onze stoelen gerenoveerd, prachtig afgewerkt en in een korte periode afgeleverd. In de toekomst zullen we terug met jullie samenwerken. Alvast verder nog veel succes! (Familie Marc Christiaens- D'Huyvetter, Vichte)
Ik wil je graag bedanken voor het prachtig renovatiewerk van mijn meubilair. Het is met zeer veel zorg uitgevoerd, een groot en geduldig zwaar werk. Ik kreeg al veel positieve reacties op jouw werk. Alles voelt lichter en rustiger... Bedankt! (Kathleen Goutsmet, Waregem)
De workshop bij Line was een fantastische ervaring in een gezellige sfeer. Ze is een fijne lesgeefster en kan alles zeer goed uitleggen. Hopelijk worden er nog meer workshops georganiseerd! (Anita Beernaert, Zwevezele)
Line tovert met meubelen door ze een nieuw leven te geven! (Familie Vandevoorde, Oeselgem)