Over ons

Smaak voor natuurlijk & authentiek,  sinds 11/01/2011

We houden van pure en eerlijke materialen, met dito sfeer en uitstraling.  Met deze visie gaan we samen met u als klant op zoek naar een oplossing op maat voor het creëren van een unieke plek. 
We zorgen voor sfeer en harmonie in uw interieur of exterieur.  Dit doen we a.d.h.v. een kleurenstudie en advies aan huis. U ontvangt van ons een kleurdossier met kleurechte stalen.
Oud (en minder oud) meubilair renoveren wij in stijl én met de grootste zorg.  Heeft u een uniek en leuk item gevonden op een rommelmarkt of in een brocantezaak?  Of heeft u een mooi stukje op zolder staan dat aantrekkelijk is qua vorm, maar de kleur is niet je-dat?  Uw waardevolle meubelen, accessoires, erfstukken, enz. stoppen wij in een hedendaags jasje zodat u ze opnieuw kunt integreren in uw (vernieuwd) interieur
We gooien niet weg en gaan terug naar eenvoud, duurzaamheid & pretentieloos.  Bovendien brengt een vernieuwd of authentiek item persoonlijkheid en een ziel in huis!  (Tip: check onze ‘Antiekboetiek’)
Graag leren we bij, en leren we ook graag aan anderen tijdens onze workshops.  Updates ivm onze workshopkalender vindt u in ‘workshops’.  Stap voor stap zelf aan de slag met onze tips & tricks, gebundeld in een (halve) dag of avond in een gezellige sfeer.  Werken met je handen, maakt je hoofd lekker leeg!

‘Het is onze opdracht om alle dingen van deze aarde zó in ons op te nemen dat ze onvergankelijk worden’ (Pema Chödrön)

Het prachtig resultaat van ons gerenoveerd eetkamermeubilair. Maar ook de service, de correctheid, de vriendelijkheid & de voornaamheid waarmee je met jouw klanten omgaat! Dit verdient een pluim op jouw hoed! (Familie Vroman - Van Cauwenberth, Tielt)
Langs deze weg willen we je bedanken voor het puike werk, de vriendelijkheid, de stiptheid en de correcte afhandeling. Wij zijn zeer tevreden en zullen niet nalaten volmondig reclame te maken. (Familie M. Decuypere, Vichte)
Wij zijn uiterst tevreden van onze gerenoveerde eiken tafel. Je hebt een professionele, creatieve aanpak en vraagt een eerlijke prijs. Op gebied van samenwerking verdien je meerdere pluimen. Nogmaals bedankt Line! (Familie Vande Rivière, Zulte)
Naast het kleuradvies voor ons nieuw interieur, gaven wij Line ‘carte blanche’ voor de renovatie van onze staande klok met een voor ons emotionele waarde. Het resultaat is een voortreffelijk geslaagde realisatie! (Familie Reynaert, Heestert)
De workshop was top! Perfecte lesgeefster, heel gezellig, veel bijgeleerd! Het is plezant om creatief bezig te zijn, en tijdens de workshop kregen we daar alle ruimte toe. Je gaf ons goede uitleg en een grapje hier en daar maakte het af! (Emmy Ottevaere, Kortrijk)
In 2013 hebben jullie onze stoelen gerenoveerd, prachtig afgewerkt en in een korte periode afgeleverd. In de toekomst zullen we terug met jullie samenwerken. Alvast verder nog veel succes! (Familie Marc Christiaens- D'Huyvetter, Vichte)
Ik wil je graag bedanken voor het prachtig renovatiewerk van mijn meubilair. Het is met zeer veel zorg uitgevoerd, een groot en geduldig zwaar werk. Ik kreeg al veel positieve reacties op jouw werk. Alles voelt lichter en rustiger... Bedankt! (Kathleen Goutsmet, Waregem)
De workshop bij Line was een fantastische ervaring in een gezellige sfeer. Ze is een fijne lesgeefster en kan alles zeer goed uitleggen. Hopelijk worden er nog meer workshops georganiseerd! (Anita Beernaert, Zwevezele)
Line tovert met meubelen door ze een nieuw leven te geven! (Familie Vandevoorde, Oeselgem)